5 GEWELDIGE BOEKEN ONDER DE KERSTBOOM OM CADEAU TE DOEN AAN EEN FIRSTTIME MOMMY

Een aanstaande mama voeden met positiviteit is één van de mooiste cadeau's die je haar kan schenken. Voedt haar zelfvertrouwen en laat haar nog meer uitkijken naar de geboorte en het moederschap met één van deze fantastische boeken!

POSITIEF OVER BEVALLEN

Dit boek is een absolute must-read voor iedere aanstaande mama die een geweldige bevallingservaringervaring wil! Het leert je hoe de omgeving waarin je bevalt, je denkwijze en je verwachtingen van invloed kunnen zijn op het geboorteproces en helpt je om vol zelfvertrouwen keuzes te maken en de bevalling te krijgen die voor jou precies goed voelt. Ook stelt het je in staat om met onvoorspelbare maar onvermijdelijke situaties om te gaan en de regie over je keuzes te houden, hoe de bevalling ook verloopt…

Een heel bijzonder boek! En een ideaal geschenk om een aanstaande mama een positieve geboorte-ervaring te wensen.

Meer lezen? Journaliste en doula Annemiek Verbeek werkte mee aan dit boek en schreef er een mooie blog over op de clubvanrelaxtemoeders.nl.

HEY BABY KALENDER

Waar je zonder twijfel iedere mama-to-be mee zal kunnen blij maken is de vrolijke 'Hey Baby' kalender met prachtige illustraties van Eva Mouton.

De kalender barst van de liefdevolle taferelen en biedt kersverse ouders elke week een brokje inspiratie om elkaar spelenderwijs te leren kennen, samen een hechte band op te bouwen met hun baby vanaf de geboorte en hun baby uit te dagen om te bewegen. Voor een mama-to-be biedt de kalender dan ook een kei leuke sneek peek in het nieuwe leven met de baby.

DAGBOEK VAN EEN GLOEDNIEUWE MAMA

Ken je de mama goed en wil je haar iets persoonlijker geven? Dan is ons zwangerschapsdagboek voor de eerste zwangerschap een absolute aanrader!

Bij een eerste zwangerschap wordt niet alleen een kindje geboren, maar ook een moeder. In dat opzicht is een eerste zwangerschap een heel andere belevenis dan iedere volgende zwangerschap. Wanneer je in verwachting bent van een tweede kindje weet je min of meer waarvoor je tekent en ken je de kneepjes van het vak al. Dat maakt je minder kwetsbaar en een pak zelfzekerder dan die eerste keer.

Tijdens de eerste zwangerschap moet je nog groeien in je rol als moeder en is het ouderschap één groot avontuur dat nog ontdekt moet worden. Dit dagboek volgt de reis naar dat moederschap. Het helpt je observeren wat de zwangerschap gedurende die 9 maanden met jou doet en hoe je ze beleeft samen met je partner. Dit prachtige dagboek is niet alleen heel leuk om in te vullen, het is voor een gloednieuwe mama ook een heel krachtig hulpmiddel om zich voor te bereiden op de geboorte en het moederschap. Een geschenk om voor altijd te koesteren!

Meer lezen? Op onze blog ontdek je waarom het dagboek start met een hoofdstuk 'Before' , hoe het zwangerschapsdagboek als navigatiesysteem fungeert en wat er zo bijzonder is aan het invullen van een dagboek voor de eerste zwangerschap.

BORSTVOEDINGSBOEKJE

Heeft de aanstaande mama laten weten dat ze borstvoeding wil gaan geven. Dan is het borstvoedingsboekje van Lightstyle Creations een ontzettend fijn en origineel cadeautje om te geven.

Borstvoeding mag dan wel een natuurlijk geschenk voor moeder en kind zijn, je moet er – zeker in het begin – wel je (slaap)hoofd bij houden! Oh jee, welke borst is er nu weer aan de beurt en hoe laat was eigenlijk de laatste voeding?! In plaats van de voedingen bij te houden in een onpersoonlijke app is er nu het borstvoedingsboekje. Een klein schattig boekje dat ideaal is om te schenken aan een zwangere vriendin die binnenkort aan haar eerste borstvoedingsavontuur start.

KIIND MAGAZINE

Kies de juiste lectuur voor de juiste persoon. Er zijn vrouwen die enthousiast het ene boek na het andere kunnen verslinden en er zijn vrouwen die meer geniet hebben van door een magazine te kunnen bladeren. Daarom als laatste tip geen echt boek, maar wel een jaarabonnement op hét leukste tijdschrift voor eigenzinnige ouders, KIIND magazine!

Een onafhankelijk, informatief en taboe-doorbrekend magazine over o.a. ontspannen ouderschap, yoga met je baby en op je eigen manier bevallen. Zo lees je in iedere editie bijvoorbeeld een mooi en inspirerende geboorteverhaal. Want een dramatisch bevallingsverhaal mag het dan wel goed doen op feestjes. Veel bevallingen zijn gewoon heel mooi en dat wil het magazine aan alle zwangeren meegeven. Kortom ontzettend boeiend leesvoer voor nieuwe ouders!

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon
FOLLOW ME
SEARCH BY TAGS
FEATURED POSTS
ARCHIVE

© 2017 by Gloednieuwe Mama

Proudly created by Annelies Belderbos & Jolien Steuperaert Graphic Design

  • White Facebook Icon