DAGBOEK VOOR DE EERSTE ZWANGERSCHAP


G L O E D N I E U W E M A M A S T E L T V O O R :

“zwangerschapsdagboek als navigatiesysteem doorheen geboorteland.”

Mama en creatieve ondernemer, Annelies Belderbos, bedacht een apart en inspirerend invuldagboek om nieuwe mama’s te stimuleren zich breder te informeren en bewuster voor te bereiden op de geboorte en het prille ouderschap.

Tijdens haar eigen zwangerschap stelde de schrijfster vast dat ondanks de overvloed aan beschikbare informatie er toch nog veel essentiële kennis verborgen blijft voor nieuwe ouders. Kennis die echt wel het verschil kan maken!

Zo blijft volgens Annelies het mentale aspect van de geboorte en het prille ouderschap nog steeds een onderbelicht aspect waardoor vele ouders zich onvoldoende voorbereid voelen op deze nieuwe levensfase. Maar hoe kan je jezelf gericht voorbereiden op iets dat je nog niet kent? Een antwoord daarop reikt Annelies aan in de vorm van een uniek zwangerschapsdagboek, speciaal voor de allereerste zwangerschap.

Het dagboek zelf biedt geen informatie aan. Net zoals het navigatiesysteem in de wagen de bestemming ook niet brengt naar de bestuurder. Wat de gps wel doet is vaststellen waar je bent waardoor het de juiste richting kan aangeven naar de opgegeven bestemming. En dat is precies wat dit dagboek ook doet. Door specifieke vragen te stellen laat het de aanstaande mama op verschillende niveau’s ontdekken waar ze zich bevindt, zodat ze gericht naar informatie kan zoeken op maat van haar eigen noden en wensen.

  • Zo navigeert bijvoorbeeld het “geboorteplan” in het dagboek haar naar verschillende bevallingsopties waardoor ze erachter kan komen wat haar geboortevoorkeuren zijn en welke dingen haar minder liggen.

  • De vragen over hoe ze de zwangerschap als deel van het koppel beleeft helpen haar dan weer ontdekken in hoever ze met haar partner op dezelfde golflengte zit en doen haar reflecteren over het belang hiervan.

U I T N O D I G I N G:

Op woensdag 6 juni stellt Annelies Belderbos, samen met haar Gloednieuwe Mama Team, haar bijzondere zwangerschapsdagboek voor in de unieke setting van het kids experience café Amélie + Moi. Eén van dé hipste ontmoetingsplekken voor ouders met baby’s. Niet te missen dus!

Registreer u hier voor de gastenlijst:

R E G I S T R A T I E

W A N N E E R

woensdag 6 juni 2018 van 10u tot 12u

L O C A T I E

Amélie+Moi

Steendam 74-76

9000 Gent

sfeerfoto's locatie

L I N K S

website

instagram

facebook

P R O G R A M M A

10:00u: verwelkoming door gastvrouw Stefanie Canu 10:20u: Annelies Belderbos over het ‘dagboek van een Gloednieuwe Mama’ 10:50u: deskundigen over het dagboek 11:10u: vragen uit het publiek 11:30u: receptie en mogelijkheid tot boekaankoop

C O N T A C T

Annelies Belderbos

mama met een missie

Mobiel: +32 478 57 82 72

Mail: info@gloednieuwemama.be

E E R S T E R E V I E W S & F O T O 'S

De voorbije maanden werd het dagboek enthousiast getest door twaalf zwangere mama's die in verwachting zijn van hun eerste kindje. Hier vindt u alvast de eerste reacties en afbeeldingen van het testboek

SNEAK PEAK

V O L G D E G E B O O R T E V A N

H E T B O E K

Volg mee met ons het productieproces bij drukkerij Graphius in Gent

THE MAKING OF

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon
FOLLOW ME
SEARCH BY TAGS
FEATURED POSTS
ARCHIVE

© 2017 by Gloednieuwe Mama

Proudly created by Annelies Belderbos & Jolien Steuperaert Graphic Design

  • White Facebook Icon