ÉÉN VAN DE MOOISTE KINDERBOERDERIJEN IN VLAANDEREN

Kinderboerderij ‘t hof is ongetwijfeld één van de mooiste kinderboerderijen in Vlaanderen. Bart Van Lippevelde en Katrien Van Steen, lieten zich inspireren door hun kinderen Bram 11 en Nette 10 toen ze besloten een kinderboerderij in het Waasland te openen. Ze richtte het domein in met de gedachte een plek te creëren waar het aangenaam vertoeven is voor jong en oud en waar de natuur nog heel aanwezig is. Het domein ligt te midden van de velden en heeft naast zijn grazende, balkende, knagende en knorrende bewoners ook een prachtig houten speeltuin. Er is ook een café met buitenterras, waar je niet alleen terecht kunt voor een drankje en een kleine versnapering. Je kan er, tegen een betaalbare prijs, ook huisgemaakte spaghetti, verse pannenkoeken of een ijsje bestellen.

EINDELOOS SPELPLEZIER

Om hun kleinste cliënteel te kunnen voorzien van urenlang spelplezier hebben de eigenaars hun creativiteit duidelijk niet aan banden gelegd. Naast de prachtige houten speeltuigen zijn er ook kleine leuke speelgoedtractors voorzien waarop kleine mensjes zich echte boeren kunnen wanen en een grote trampoline waar ze zich op kunnen uitleven. Bij goed weer wordt het spelplezier zelfs uitgebreid met twee springkastelen: Een klein voor peutertjes en kleutertjes en een groot voor groot jong geweld. Nog een bijzonder speelelement dat de kinderfantasie prikkelt is een Wilgen iglo, maar de grootste eye catcher is een levensgrote, polyesteren koe die echt gemolken kan worden. Terwijl de kinderen de kneepjes van het vak leren aan de uier van de koe zie je veel ouders geëntertaind een foto nemen van het tafereel. En welke kant je ook opkijkt, alles sluit mooi aan bij het thema boerderij. Van het speelgoed in de binnenspeelhoek tot de luchtkastelen buiten in de zomer.

BABYPROOF

Iedereen mag hier komen genieten. Het terrein is toegankelijk voor zowel rolstoelgebruikers als kinderwagens. En de kinderboerderij komt tegemoet aan de noden oud en jong. Zo is er zelfs een toilet op peuterformaat en zijn alle voorzieningen voor ouders met een baby aanwezig: een verschoningstafel, kinderstoeltjes, een microgolf, kinderservies en zelfs slabbetjes.

OOK WELKOM ALS HET REGENT

Het gezellige interieur in combinatie met de ruime speelhoek maakt van de kinderboerderij ook bij regenweer een sfeervol plekje om wat te eten met het gezin.

Zin in een bezoekje?

Adres: Bosstraat 61, 9200 Oudegem

Website: https://www.kinderboerderijthof.be

Facebook: https://www.facebook.com/kinderboerderijthof/?fref=ts

Openingsuren: vanaf juni 2018

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon
FOLLOW ME
SEARCH BY TAGS
FEATURED POSTS
ARCHIVE

© 2017 by Gloednieuwe Mama

Proudly created by Annelies Belderbos & Jolien Steuperaert Graphic Design

  • White Facebook Icon