EEN ZON & CONFETTI OVERGROTEN ZONDAG - FOTOVERSLAG CARNAVAL IN DENDERMONDE

Prachtig weer en straten gevuld met vrolijkheid. De winter liet zich afgelopen zondag van zijn mooiste kant zien. De feestsfeer, de frisse lucht, een flinke portie vitamine D, een praatje hier en daar en vlagen van dansbare beats deden menig gezin zondag ontwaken uit de winterslaap, zo ook het mijne.

Het was jaren geleden dat ik nog eens een Carnavalstoet bijwoonde. Als kind vond ik carnaval geweldig, maar naarmate ik ouder werd doofde de interesse...althans tot nu, tot het moederschap de 'Peter Pan' in mij wekte. Die vindt het heerlijk om er met het gezin op uit te trekken, samen te beleven, samen te ontdekken, samen in de vreugde te delen en samen de magie van carnaval te herontdekken. Voor ons zoontje, die net twee is geworden, was het de allereerste carnaval en dat liet diepe indrukken na...tot lang na bedtijd vertelde hij enthousiast over carnaval, muziek en kindjes. Ik vermoed een herkenbaar tafereel voor de vele ouders die met hun kleintje(s) ook de feestvreugde kwamen opsnuiven. Samen met mijn goede vriend, Nikon de fotocamera, maakte ik een klein fotoverslag van de kindervreugde tijdens het Dendermondse carnaval. Enjoy!

Foto's Annelies Belderbos

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon
FOLLOW ME
SEARCH BY TAGS
FEATURED POSTS
ARCHIVE

© 2017 by Gloednieuwe Mama

Proudly created by Annelies Belderbos & Jolien Steuperaert Graphic Design

  • White Facebook Icon