OFF WE GO!

GEBOORTE VAN DE GLOEDNIEUWE MAMA

PLATFORM VOOR NIEUWE MAMA'S IN DE DENDER EN DURME STREEK

Ik ben verheugd want vandaag is de website www.gloednieuwemama.be officieel actief! Dankjewel Katrijn De Bleser voor de leuke inzet met het artikel dat je schreef voor Het Laatste Nieuws. Nu ik mijn vleugels online mag uitslaan voel ik me uitgelaten en tegelijkertijd ook heel kwetsbaar. Deze blog geeft mij niet alleen de ruimte om inspirerende verhalen te brengen van andere mama's en papa's, het legt ook een stukje van mezelf bloot. Want mijn ervaringen als moeder, partner, dochter, schoondochter en vriendin spelen natuurlijk allemaal een rol in het kiezen van de onderwerpen waarover ik schrijf.

Vanuit mijn thuisbasis, Dendermonde, onderzoek ik hoe we ons beter kunnen voorbereiden op het moederschap, ga ik op zoek naar leuke plekjes en initiatieven in deze regio voor zwangere vrouwen en ouders met kleine kinderen en breng ik inspirerende verhalen van zowel ouders als deskundigen uit de buurt.

Heb je zelf ook tips (fijne adresjes, leuke initiatieven ) Laat het me gerust weten via mail: gloednieuwemama@gmail.com

Ik denk natuurlijk niet echt dat we moeders moeten ‘leren’ moederen. Wel dat we hen kunnen ondersteunen in dat moederen. O.a. door hen uit te nodigen in zichzelf te geloven en hen de mogelijkheid te geven breder op verkenning te gaan in hun zoektocht naar informatie. (zoals op onze Mama Vibes inspiratiedag, voor meer info: https://www.mamavibes.be )

‘If you don’t know your options, you don’t have any’ Diana Kort en Roberta Scaer (A Good Birth, A Safe Birth)

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon
FOLLOW ME
SEARCH BY TAGS
FEATURED POSTS
ARCHIVE

© 2017 by Gloednieuwe Mama

Proudly created by Annelies Belderbos & Jolien Steuperaert Graphic Design

  • White Facebook Icon